top of page

Het is definitief, ik ben ondernemer!

Bijgewerkt op: 26 mei 2021

14 juni 2019

Daar waar wij vorige week nog aan het brainstormen waren in de mooie omgeving van Cortina ‘d Ampezzo (Zuid-Tirol), begint alles nu wel heel serieus te worden.


Vanochtend werd ik verwacht op het kantoor van de KVK, voor de inschrijving van mijn eerste eigen onderneming. Wie Weet Waar Iris... oftewel: ‘'Wie Weet Waar Ieeeeer.. Is''. De jongedame van KVK vond het een leuke naam, en tof idee. Al denk ik wel... dat ze dit tegen iedereen zegt die daar enthousiast naar binnen wandelt.


De documenten werden doorgenomen, mijn inschatting bleek realistisch, en toen was het officieel: Ik sta ingeschreven als ZZPér. Tijd om dit te vieren was er (nog) niet, ik moest gewoon weer aan het werk. Naast mijn eindeloze ideeën heb ik het nog enorm naar mijn zin op de onderwijsinstelling waar ik als sport –en gezondeschoolcoördinator mijn werk mag doen.


Je leest het goed.. ‘'onderwijsinstelling’'. In het onderwijs heb ik de luxe om mee te liften met de schoolvakanties. Ik spaar gedurende het schooljaar wat extra uren op, zodat ik deze ook bijna allemaal in die periodes kan opnemen. Dit bied kansen... voor mijn onderneming.


Ik ga immers graag op reis!


De afgelopen jaren ben ik mee geweest met sportieve groepsreizen. Dit beviel mij fantastisch! Gezien mijn buitensport ervaring bleek mijn niveau en kennis ook wel in orde. Dat dit ging resulteren in een eigen onderneming, spookte op dat moment absoluut niet door mijn hoofd.


De vraag werd mij uiteraard wel eens gesteld. Maarja... ik ben iemand van veiligheid en structuur, en die stap zetten is toch wel heel erg uit mijn comfort zone. Om die reden lees je op mijn website de tekst: Life Begins At The End Of Your Comfort Zone. Rete spannend vind ik het!


Zo.. Nu vind ik mijn verhaal wel weer lang genoeg, schrijven is nog niet helemaal mijn ding.


#wieweetwaariris


120 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page