top of page

Waar het allemaal begon...

Bijgewerkt op: 26 mei 2021

9 juni 2019

''Op vakantie.. dat is toch wel erg veel geregel altijd, toch?''

Dit is een gedachte die geregeld door mijn hoofd gaat. Het ene moment heb ik er super veel zin in, het andere moment denk ik: jeetje wat moet ik nog veel regelen.


Afgelopen december werd ik geïnspireerd door filmpjes over klettersteigen op internet. Ik ging in januari naar de Bergsportdag van de NKBV en kwam hier dol enthousiast van thuis.


Dit is wat ik ga doen!


Nadat ik bij vrienden en kennissen heb geïnformeerd of zij het eventueel leuk vonden om mee te gaan, ben ik mij er steeds meer in gaan verdiepen. Er kwam een datum, en daar vertrokken we naar de Dolomieten. Niet wetende hoe licht/zwaar het zou zijn en of wij de juiste spullen bij ons hadden. (De weersvoorspelling was erg wisselvallig)


Het was fantastisch! De tijd die ik in de voorbereiding heb gestoken bleek de moeite waard te zijn en we beklommen de ene na de andere route.


Op dag 3, op weg naar Grotta di Tofana werd er door de dames gegrapt dat ik reisbegeleidster zou moeten worden. Een paar uur later (nog steeds zoekend naar de Via Ferrata) kreeg dit idee al steeds meer vorm, en werd zelfs de naam bedacht. Ik liep stug door en had niet verwacht dat het daadwerkelijk tot een website zou leiden.


We vonden de route niet, en keerden teleurgesteld terug naar beneden over de besneeuwde berg. Eenmaal terug in ons appartement in Pocol kroop Laura direct achter haar laptop om aan de slag te gaan met mijn website. De domeinnaam werd gekocht, en de ideeën over wat we allemaal wel niet konden organiseerden waren eindeloos.


Nu stopt mijn blog, we gaan morgen nog een laatste dag op pad.. en ik moet de laptop weer inleveren, zodat de website verder gebouwd kan worden.


Arrivederci, vanuit Pocol (Zuid-Tirol)


#wieweetwaariris

78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page